Andorra està desenvolupant un ambiciós entorn emprenedor amb l’objectiu de ser un país referent en l’atracció de les noves empreses del sector “tech”, amb focus en ecommerce, wearables, plataformes d’economia socialitzada, e-health i wellness, seguretat digital, robòtica, entre d’altres.

Emindset Law Firm és referent en l’assessorament a totes aquelles empreses i particulars que, com nosaltres, comparteixen una forma de pensar emprenedora, i creiem en una Andorra pionera en aquest àmbit.

A Andorra s’han desenvolupat plataformes que uneixen a administració pública, empreses del sector privat i universitat per crear, desenvolupar i impulsar projectes innovadors al nostre país, i potenciar Andorra com a *living*lab. Al seu torn, diferents institucions estan treballant intensament perquè siguem un país pioner en el desenvolupament de projectes referents a àmbits com el turisme, mobilitat, telecomunicacions i energia.

Des de Emindset Law Firm aportem sinergies i vinculacions amb l’entorn emprenedor d’Andorra a través dels nostres clients i partners a nivell internacional, entre els quals destaquen venture capital, acceleradores, incubadores, plataformes de crowdfunding, etcètera. Impartim formacions a la Universitat d’Andorra i en la Cambra de Comerç, així com a diferents universitats espanyoles, per apropar als estudiants i empresaris la realitat del món emprenedor i de les formes alternatives de finançament. I col·laborem amb diferents institucions i organitzacions nacionals i internacionals, amb l’objectiu de fer d’Andorra un país referent en l’àmbit de l’emprenedoria i la innovació.

Contact