Sòcia Silvia Riva a Emindset Andorra

Emindset consolida la seva excel·lència amb la incorporació de la Silvia Riva com a nova sòcia, reforçant així l’experiència de l’empresa en les àrees clau del dret dels negocis.

Nova era legal amb la Silvia Riva al capdavant

Emindset no tan sols incorpora a la Silvia Riva, sinó que guia l’empresa cap a noves dimensions amb la seva experiència i lideratge excepcionals. Com a sòcia, la Silvia jugarà un paper essencial en el creixement i l’excel·lència continuada d’Emindset.

Silvia Riva s’incorpora així a la firma en qualitat de sòcia d’àrea. En concret, entrarà a l’equip per liderar, una àrea multidisciplinar de juristes i professionals dedicats a totes les branques del dret dels negocis.

Cal destacar que, en la seva última etapa, la Silvia Riva ha sigut ministra de Cultura i Esports del Govern d’Andorra (2019-2023) i Presidenta de la Comissió Legislativa d’Interior (2011-2015). Anteriorment, va formar part durant 18 anys (2001-2019) d’una Notaria de prestigi d’Andorra.

Creixement exponencial: un nou capítol en la història d’Emindset

Amb una visió cap al futur, Emindset inicia una nota etapa estratègica amb la Silvia Riva al timó. Aquest moviment audaç, respon directament a les creixents ambicions de la firma, consolidant la seva posició com a referent en l’assessorament integral i personalitzat. La incorporació de la Silvia marca l’inici d’una era de creixement exponencial i eficiència operativa millorada.

Experiència Sòlida: la base del lideratge de la Silvia Riva

Jurista i política de prestigi, Silvia Riva aporta una perspectiva única amb més de 18 anys dedicats al dret, incloent la seva experiència com a oficial de Notaria, que afegeix una capa única a la seva perspectiva. La seva dedicació al detall i comprensió profunda del dret la consolida com una experta versàtil.

En aquest sentit, la seva formació i experiència professional al mercat andorrà, el seu profund coneixement de l’ecosistema empresarial i institucional i, en particular, de les àrees de civil (família i succesions), urbanistic i immobiliària, contribuirà al desenvolupament del nostre coneixement i suport tècnic d’alt valor afegir en una àrea a la que s’està produint un gran interès. 

Professionalitat i innovació: la fusió de la història i la missió d’Emindset

La fusió de la vasta experiència de la Silvia amb la missió d’Emindset garanteix un servei legal integral amb els més alts estàndards d’excel·lència, professionalitat, qualitat i integritat.

Funcions de la Silvia Riva: pilotant el futur d’Emindset

  1. Organització dels departaments per a la correcta execució de les operacions de l’empresa.
  2. Consolidació de la cultura corporativa: fomentant l’excel·lència d’equip.
  3. Representació institucional i business development: expansió global d’Emindset, amb la dinamització de col·laboracions i obrint portes a noves oportunitats.
  4. Assessorament legal: garantint excel·lència en matèria civil, successions i immobiliària a Andorra.

Amb la Silvia Riva a bord, Emindset assoleix noves metes, combinant professionalitat, innovació i compromís amb els seus clients. Una aliança destinada a consolidar la firma com a líder indiscutible en el sector legal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.